30 padomi tauku sadedzināšanai (2. daļa) Posted on 14/02/201511/02/2015 by Aigars Andersons Related Post Dārzniekus aicina izbārstīt apelsīnu mizas dārzā Dārzniekiem tiek ieteikts jau tagad paveikt vienu svarīgu rudens zāliena darbiņu — pirms nav par vēlu Tuncis ar pastu cepeškrāsnī garšos daudz labāk, ja receptē pievieno divas papildu sastāvdaļas Ķiplokus uzglabājam eļļa, bet olas sasaldējam – ikdienas mājsaimniecības noslēpumi Visu mūžu esi nepareizi mazgājusi matus – eksperte atklāj lielāko kļūdu Turpinām mūsu raksta sēriju par to, kādi ir 30 veidi, kā sadedzināt taukus… Ja vēl neesi lasījis šī raksta pirmo daļu, meklē to šeit – 30 padomi tauku sadedzināšanai (1. daļa) Šķirstiet lapas uz priekšu, lai iepazītos ar raksta saturu! Tālāk1 no 3 Jums varētu arī interesētKaimiņš jau piecus gadus šādi baro jāņogas un upenes: ogas ir teju tik lielas kā vīnogasĀtrākais veids kā pāris minūtēs notīrīt taukus no mikroviļņu krāsnsVienkāršs noslēpums, kāpēc veļas pulveri ieliet putekļsūcējā